The game is entirely in English.

They do not speak English.

this-is-fine

  • Sasuke [comrade/them]
    ·
    2 months ago

    oh, norwegian is actually my native language lmao. personally i'm more bothered by the homogenization of dialects (every translation of children's media, unless it's done by NRK, almost always ends up being in this "vestkant Oslo" dialect), but yeah, i can see where you're coming from

    • Erika3sis [she/her, xe/xem]
      hexagon
      ·
      2 months ago

      Dialektnivellering er også et stort problem. Historielaget i hjemkommunen min har gjort veldig mye for å bevare den gamle dialekten her, og det er egentlig fascinerende å tenke at folk snakket så annerledes ikke så lenge siden, mens jeg vokste opp med denne langt "kjedeligere" dialekten på norsk. Jeg tenker også på dialektnivellering på engelsk, siden dialektnivellering også førte til at jeg snakker en langt "kjedeligere" dialekt av amerikansk engelsk enn tippoldeforeldrene mine ville brukt.

      Både dialektnivellering, og at engelsk har blitt så "intrusivt" i samfunnet, er egentlig bare to deler av det samme problemet, synes jeg. Så at ting blir oversatt til norsk i det hele tatt er det som jeg selv vil prioritere, og så kan dette være et godt grunnlag til å oversette til forskjellige dialekter.